Bliv gæstekok for byens udsatte

De to sidste lørdage i hver måned arrangerer Værestedets Venner gæstekokke på Værestedet i Aarhus. Alle er velkommen til at være gæstekokke. Det kræver 3-5 "kokke", og at man selv køber maden - og laver den. Her er vores guide til dig, der gerne vil være gæstekok!

Gæstekokke på Værestedet

Tak forbi du/I vil deltage som gæstekokke på Værestedet.

Det praktiske

Brugerne af Værestedet er glade og taknemmelige for alt mad, dog er der et par hensyn, som vi skal tage:

  • Maden skal være tyggevenlig.
  • Der skal være et alternativ til dem, der ikke spiser gris.
  • Der skal laves mad til ca. 80-100 personer.
  • Søde sager er meget velkomne. Vi foreslår en kage eller is til kaffen kl. cirka 14.00, da det er der, at brugerne er flest. Sodavand (almindelig) er også ret populære.

Værestedet åbner kl. 13.00 om lørdagen og maden skal serveres kl. 17.30.

Der er altid en repræsentant fra Værestedets Venner til at hjælpe.

Vi hjælper gerne med forslag til menu og diverse praktiske opgaver, men når I/du som gæstekok har fået en dato er aftalen bindende, da Værestedet ikke køber mad de dage, hvor Værestedets Venner er der.

Man kan bestille diverse indkøb og få dem leveret til Værestedet fredag, hvis man ikke selv kan bære det. Vi hjælper også gerne med kontakt til lokale butikker i forhold til indkøb.

Tusind tak for at give omsorg og tid til byens mest udsatte!

Kærlig hilsen

Værestedets Venner

Kontakt: Lone Karby Simonsen 41 85 64 28 / Mette Skautrup 30 82 01 63

hej@vaerstedetsvenner.dk / www.vaerestedetsvenner.dk

 

Hent som PDF: Gæstekokke Værestedets Venner.